Zhermack Aljinat Hydrogum 5
Tahmini Kargo Ulaşımı 1 ila 3 Gün Arası
5 gün stabil kalan ekstra hızlı aljinat
Kullanım Alanları
– Geçici kron ve köprüler
– Hareketli protezler ve kromlar
– Çalışma modelleri
– Sabit ve hareketli protezler için antagonist modeller
Özellikler
– Yüksek boyutsal stabilite
– Ekstra hızlı çalışma ve sertleşme süresi
– Tiksotropik
– Egzotik meyve aromalı
– Lila rengi
– Tozsuz
Avantajlar
– Uzun saklama süresi (5 gün)
– Ekstra hızlı su absorbesi (5 sn)
– Kolay karışım
– Homojen karışım, yumuşak, kompakt yüzey
– Zeta solution ve zeta 7 Spray ile güvenli dezenfeksiyon
– Zhermack Algamix II cihazı ile hava kabarcıksız kolay ve hızlı karışım
– 5 yıl raf ömrü
Paketleme 10*453 gr
Product | Distinctive characte- ristics | Type of setting | Working time* (min:s) | Time in mouth* (min:s) | Setting time* (min:s) | Scent | Strain in compres- sion | Elastic recovery | Compressive strenght |
Hydrogum5 | High stability | Extra Fast | 1:05 | 0:45 | 1:50 | Mangustan | 13.0 % | 98 % | 1.2 MPa |
Hydrocolor5 | Chromatic High stability | Fast | 1:10 | 1:00 | 2:10 | Cool berry | 12.0 % | 97 % | 1.1 MPa |
Neocolloid | High precision | Normal | 2:00 | 1:30 | 3:30 | Herbal | 10.3 % | 99 % | 1.1 MPa |
Orthoprint | Orthodontic | Extra Fast | 1:05 | 0:45 | 1:50 | Vanilla | 11.0 % | 98 % | 1.2 MPa |
Hydrogum | Elastic | Fast | 1:10 | 1:00 | 2:10 | Mint | 11.7 % | 98 % | 1.2 MPa |
HydrogumSoft | Extra elastic | Fast | 1:10 | 1:00 | 2:10 | Mint | 11.9 % | 98 % | 1.0 MPa |
Tropicalgin | Chromatic User-friendly & Exotic | Fast | 1:35 | 1:00 | 2:35 | Mango | 11.5 % | 99 % | 1.4 MPa |
Phase Plus | Chromatic Easy Handling | Fast | 1:35 | 1:00 | 2:35 | Spearmint | 11.5 % | 99 % | 1.4 MPa |
Zetalgin | Elastic Chromatic | Fast | 1:35 1:10 | 1:00 | 2:35 2:10 | Mint | 10.0% | 96 % | 0.8MPa |
- AAA FİBER POST ASORTİ
AAA FİBER POST ASORTİ
Ürün detaylarını görmek için lütfen giriş yapınız Devamını oku
İlgili ürünler
- A EN ÇOK SATILAN ÜRÜNLER
Dentsply-Sirona Dycal Kalsiyum Hidroksit Patı
Ürün detaylarını görmek için lütfen giriş yapınız Devamını oku